Telefon (+4) 0744 696 603 / (+4) 0731 696 603
Program Luni - Vineri / 8:00 - 16:00
Cerere ofertă

Despre noi

Despre noi

Dakota Cleaning Service vine în sprijinul Dvs. oferind servicii de curăţenie profesionale la cele mai înalte standarde de calitate, concepute astfel încât să acopere toate nevoile specifice cu care vă puteţi confrunta.

Serviciile noastre sunt disponibile în Miercurea Ciuc şi împrejurimile sale şi sunt axate pe segmentul de curăţenie rezidenţială şi curăţenie pentru firme.

Oferta serviciilor de curăţenie ale firmei noastre este concepută astfel încât să acopere o întreagă arie de interes a clienţilor, nu doar să răspundă unui beneficiu unic.
Astfel oferim o gamă variată de operaţiuni de curăţare, de la întreţinere curăţenie în birourile firmelor, în scări de bloc şi în unităţi comerciale/de producţie, până la servicii generale de curăţenie a apartamentelor şi locuinţelor rezidenţiale, dar şi curăţarea acestora după constructori.

Personalul nostru profesionist şi permanent instruit acordă cea mai mare atenţie operaţiilor de curăţenie, realizându-le într-o manieră cât se poate de eficientă şi folosind doar soluţii de curăţat profesionale, aparatură modernă şi tehnologie de lucru de ultimă generaţie. Pentru a îmbunităţi permanent nivelul serviciilor noastre, toate operaţiunile de curăţenie sunt coordonate şi verificate de un responsabil desemnat, care răspunde personal de calitatea serviciului prestat.

Preţuri:

Prin oferta noastră de servicii de curăţenie dorim să oferim cel mai bun raport calitate-preţ. Punctul de plecare pentru stabilirea ofertei sunt nevoile clientului, din acest motiv, firma noastră furnizează o gamă complexă de servicii strâns legate între ele, lăsându-l pe client să aleagă dintre multitudinea de pachete.

Preţurile se vor calcula pe baza unei evaluări prealabile gratuite la faţa locului, în funcţie de suprafaţă, frecvenţa intervenţiilor, gradul de dificultate, preferinţe şi cerinţe specifice.

Vă invităm să descoperiţi avantajele serviciilor noastre de curăţenie şi să lăsaţi procesul de realizare a curăţeniei în seama firmei noastre specializate. Apelaţi cu încredere la noi şi bucuraţi-vă de climatul plăcut şi de imaginea deosebită a sediului sau locuinţei Dvs.!